زیتون– مرکز اطلاعرسانی پلیس٬ عصر امروز ضمن صدور بیانیهای مدعی شد که «فیلم منتشر شده» متعلق به هیچ یک از دختران رقصنده نیست و تقطیع شده است.
در ادامه این بیانیه که توسط ایلنا نیز بازنشر شده٬ آمده است که «صدای گریه از جای دیگری روی تصویر گذاشته شده است.»
در بخش دیگری از این بیانیه همچین آمده است که فرد مورد نظر مبتنی بر دستور مقام قضایی و در خواستهای مردمی احضار و بعد از ابراز ندامت، در همان روز بلافاصله رها شد و به هیچوجه بازداشت نشده بود.
شانزدهم تیرماه از شبکه یک صدا و سیما اقدام به پخش مصاحبهای با مائده هژبری و چند دختر رقاص دیگر کرد.
مصاحبهای که بیشتر رنگ و بوی بازجویی داشت. پخش این مصاحبه خشم افکار عمومی را در ایران برانگیخت.
صبح امروز محمدحسین رنجبران٬ مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما٬ در واکنش به انتقادات از پخش اعترافات یک دختر اینستاگرامی در صداوسیما گفت: «مردم و بویژه خانواده ها در تماس با ما به شدت خواهان آگاه سازی در زمینه آسیب های اجتماعی هستند.»
مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما پخش این مصاحبه را چنین توجیه کرد «صدا وسیما باید در حوزه آسیب شناسی معضلات فرهنگی فعال عمل کند و این خواسته بسیاری از مخاطبان است. مردم و به ویژه خانواده ها در تماس با واحد ۱۶۲ خواهان برنامه های آگاهی بخش در حوزه آسیب های فضای مجازی هستند و بر مبنای این درخواست ها و وظیفه ذاتی رسانه برنامه ها و مستند های فراوانی در این زمینه در آینده روی آنتن خواهد رفت.»
رنجبران در ادامه تاکید کرد که این وظیفه ذاتی «رسانه ملی» و «خواست مردم بویژه خانوادههاست» که اطلاعات بیشتری درخصوص آسیب های فضای مجازی داشته باشند و نمی شود وقتی مسئولان مربوط در حوزه فضای مجازی به وظایف خود در ساماندهی فضای مجازی عمل نمی کنند ما هم بنشینیم و دست روی دست بگذاریم و برنامه های آگاهی بخش به خانواده ها ارائه نکنیم.
از سوی دیگر اما انجمن حمایت از حقوق کودکان نسبت به پخش اعترافات تلویزیونی دختر نوجوانی که به دلیل انتشار رقصهایش در اینستاگرام بازداشت شده بود، واکنش نشان داد.
این انجمن ضمن اعلام مراتب اعتراض شدید به اینگونه رفتارهای خشونتبار و ترویجدهنده خشونت، از دادستان عمومی کشور در خواست دارد به عنوان مدعیالعموم نسبت به پیگیری حقوق پایمال شده نوجوان ۱۷ ساله اقدام و حضور عدالت در دفاع از کودکان کشورمان را به منصه ظهور رسانند.