Quantcast
Channel: سایت خبری‌ تحلیلی زیتون
Viewing all articles
Browse latest Browse all 6930

اعلام رضایتِ «حراست» از ریاست دانشگاه

$
0
0

زیتون ـ رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی از سیاست‌های رئیس این دانشگاه ابراز رضایت کرد و گفت: «رئیس دانشگاه با تغییر سیاست ها و رویکردها فرصت مناسبی ایجاد کرده تا دانشگاه آزاد در تراز انقلاب اسلامی قرار گیرد».

سید مجید موسوی که در مراسم شروع سال تحصیلی جدید در دانشگاه آزاد ارومیه سخن می‌گفت از «تغییر رویکرد» در «چینش اساتید و جذب اعضای هیئت علمی» خبر داد و گفت:  «در سال‌های اخیر در چینش اساتید و جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد بیش از پیش دقت شده است و مجموع این تغییر رویکردها رغبت خانواده ها را برای حضور فرزندانشان در این مجموعه فرهنگی و آموزشی چندین برابر کرده است».

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی از سیاست‌های رئیس این دانشگاه ابراز رضایت کرد و گفت: «رئیس دانشگاه با تغییر سیاست ها و رویکردها فرصت مناسبی ایجاد کرده تا دانشگاه آزاد در تراز انقلاب اسلامی قرار گیرد».

او افزود: «دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران در آن سوی مرزها از فعالیت های شیطانی خود عقب‌نشینی نکرده و برای تهدید و به دام انداختن دانشجویان که مهم ترین سرمایه کشور هستند، از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند».

به گزارش فارس، رئیس حراست دانشگاه آزاد با تأکید بر افزایش جذب دانشجو در این دانشگاه گفت: «جلب اعتماد مردم، توجه به مسئله پوشش، عفاف، حجاب و حفظ شأن دانشجو از اصلی ترین دلایل این امر است».

به گفته او در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی عهده دار تربیت ۴۰ درصد از دانشجویان کل کشور است و با دارا بودن امکانات آزمایشگاهی و سالن های متعدد، در مقایسه با سایر مراکز و مؤسسات، بی رقیب است.

صد و بیست مؤسسه اعزام دانشجو «غیرمجاز» است

فهرست مؤسسات مجاز و غیر مجاز اعزام دانشجو به خارج اعلام شد. کارگروه نظارت بر عملکرد مؤسسات معاونت بورس و امور دانشجویان خارج در سازمان امور دانشجویان، در تازه‌ترین به روز رسانی می‌گوید: «۱۲۰ موسسه اعزام دانشجو به خارج اجازه هیچگونه فعالیت درخصوص اعزام دانشجو از قبیل مشاوره و عقد قرارداد ندارند.»

در گزارش خبرگزاری مهر آمده است: «اسامی ۱۱۷ مؤسسه اعزام دانشجو نیز مجاز اعلام شده که از این تعداد تمدید مجوز ۴۲ موسسه در حال بررسی و ۲ موسسه نیز اعتبار مجوز آنها به پایان رسیده است. دانشجویان متقاضی اعزام به خارج از کشور ضروری است جهت حصول اطمینان هرچه بیشتر، فهرست دانشگاه‌های معتبر در لیست اداره کل دانش آموختگان را مطالعه کنند. هر مؤسسه یا شرکت خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور فقط برای کشور یا کشورهایی که نامشان در مقابل نام مؤسسه درج شده اجازه اقدام دارد. مجوز صادره فقط برای فعالیت در شهری است که در فهرست ستون محل دفتر قید شده است. لذا مؤسسات اجازه فعالیت در شهرهای دیگر کشور حتی شعبه و یا نمایندگی را ندارند. هریک از مؤسسات خدمات اعزام دانشجو به خارج از کشور صرفاً مجاز به تبلیغ در ستون آدرس الکترونیکی و سایت اعلام شده به سازمان امور دانشجویان است و تبلیغ در سایر سایت‌های الکترونیکی و همکاری با سایر مؤسسات اعزام دانشجو و تبلیغ سایر حوزه‌های فعالیت کاملاً غیر مجاز و از درجه اعتبار ساقط است. برگزاری دوره‌ها و آزمون زبان جهت ورود به دانشگاه‌های خارجی و برگزاری آزمون دانشگاه خارجی در ایران با هدف ورود به آن دانشگاه‌ها بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح ممنوع است. موسساتی که آدرس دفتر آنان تغییر کرده و با نشانی مندرج فهرست اعلام شده مطابقت ندارد، لازم است در اسرع وقت نشانی جدید را به صورت مکتوب به سازمان امور دانشجویان اطلاع دهند.»

کمتر از سه هفته پیش رهبر جمهوری اسلامی از آنچه «دلّالی و انتقال نخبگانِ مستعد به خارج از کشور» خواند انتقاد کرده بود. هنوز روشن نیست غیرمجاز اعلام کردن برخی مؤسسات تا چه اندازه به مواضع اخیر رهبری و نظارت بیشتر نهادهای خاص ارتباط دارد.

چهارمحال بختیاری؛ لشکر فارغ‌التحصیلان دانشگاه در جستجوی کار

نماینده شهرکرد در مجلس شورای اسلامی می‌گوید از هر صد مراجعه‌کننده به دفتر او، ۹۹ نفر از فارغ‌التحصیلان بیکار دانشگاه‌ها هستند که در جستجوی اشتغال به او مراجعه می‌کنند.

به گزارش ایسنا نوریان گفت: «امروز چهارمحال و بختیاری در معضل بیکاری و هزینه خانوار در صدر قرار دارد و از لحاظ درآمد در قعر است، به طوری که اکنون طرح‌های کشاورزی بسیاری در استان وجود دارد که امکان تخصیص آب برای آن‌ها نیست و تعطیل هستند».

نماینده شهرکرد: «امروز چهارمحال و بختیاری در معضل بیکاری و هزینه خانوار در صدر قرار دارد و از لحاظ درآمد در قعر است، به طوری که اکنون طرح‌های کشاورزی بسیاری در استان وجود دارد که امکان تخصیص آب برای آن‌ها نیست و تعطیل هستند».

نماینده شهرکرد، بن و سامان در مجلس افزود که در سالهای گذشته « ۵تیم سرمایه‌گذاری برای این طرح به مرکز استان چهارمحال بختیاری آمدند ولی بعد از شرکت در جلساتی که با حضور اعضای شورای شهر برگزار می‌شد، سوالاتی مطرح می‌شد که سرمایه‌گذار  حاضر به سرمایه‌گذاری برای آن نبود».

تولید علم در دانشگاه‌ها اتفاق نمی‌افتد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صدا و سیما گفت: «در حال حاضر تولید علم به معنای واقعی در مراکز علمی و دانشگاه‌ها اتفاق نمی‌افتد».

به گزارش فارس، علی طهماسبی با انتقاد از وضعیت دانشجویان و دانشگاه در ایران گفت: «باید برای تفکر آزادانه و پیشبرد دغدغه‌های نظام، حمایت واقعی از دانشگاه‌ها در مقوله تولید علم انجام شود؛ چراکه اکنون نگاهی که به دانشگاه‌ها وجود دارد، یک نگاه مدرک‌گرایی است که به دنبال آن همه فارغ‌التحصیلان به دنبال استخدام در عنوان‌های دولتی هستند، این در حالی است که صنعتگران باید به دنبال مسأله‌یابی باشند و مشکلات خود را به دانشگاه‌ها ارائه داده و از آنها راهکار بخواهند که اگر این اتفاق بیفتد، بدون شک صنعت ما در داخل کشور رونق خواهد گرفت».

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صدا و سیما افزود: «در خارج از کشور رابطه صنعت و دانشگاه یک ارتباط مستقیم است اما متاسفانه در کشور ایران صنعتگران به عنوان کارفرماهای دانشگاه‌ها ارتباط برقرار می‌کنند که با این روش ما به هیچ عنوان نمی‌توانیم تولید علم جریان‌ساز داشته باشیم».

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 6930

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>